Oksebryst med mos - en rigtig søndagsret

Mine 6 mest populære indlæg (der ikke er opskrifter)

Niklas Roar

Da jeg startede med at blogge for knap halvandet år siden, vidste jeg ikke rigtig, hvor jeg ville hen (på nær Italien).

Jeg vidste ikke noget som helst om bloggerverdenen, og jeg fulgte heller ikke selv nogen blogs. I dag har meget ændret sig, og jeg synes, det er sjovt at følge lidt med i, hvad nogle af de andre folk i mit netværk beskæftiger sig med, og hvordan de gør det til en business.

Følg mig her på Instagram

De fleste er i sagens natur kvinder, og det har gjort det noget sværere at finde passende ‘forbilleder’ eller inspirationskilder, for mon ikke mange af jer ville få mine opskrifter galt i halsen, hvis jeg pludselig begyndte at anbefale dagcremer, voksbehandlinger eller for den sags skyld glutenfri alternativer?

Ikke et ondt ord om disse tre ting, men det gælder jo om at finde sin egen stemme og om at helt basalt bare være sig selv. Og det føler jeg faktisk er lykkedes herinde. Mest af alt, fordi jeg ikke rigtigt kan finde ud af at være andre.

Der er mange faktorer, der afgør, om et indlæg bliver læst lidt eller meget. Jeg har arbejdet med onlinejournalistik i mere end 15 år, og hvis der er noget, jeg har lært, så er det, at du kan opstille nogle regler for, hvad folk vil læse, lige indtil de regler ikke længere gælder.

Kim Kardashian vs. journalistisk

Algoritmer på sociale medier, folks medieforbrug, dagsformen, mængden af konkurrerende historier, titlen, billedet og jeg skal gi’ dig, skal jeg. Jeg kender alt for tydeligt frustrationen ved at lave et stort interview og bruge en hel dag på skrive en en artikel, der blev læst af 1.500 personer, mens en notits skrevet på en halv time om, at Kim Kardashian havde fået en ny bikini, kunne trække mere end 100.000 klik i løbet af en formiddag.

Men sådan er livet. Sådan er journalistik anno 2019. Og sådan er bloggerlivet også. Og på et tidspunkt holder man op med at stirre sig blind på tal og bare koncentrere sig om det, man har på hjerte.

Jeg kigger meget sjældent på mine statistikker her på bloggen, men i dag blev jeg nysgerrig på, hvilke indlæg der har performet bedst. Og herefter sorterede jeg opskrifterne fra. For lad mig bare være ærlig at sige, at det i høj grad er det, folk mest kommer herind for at få. Og tak for det. <3

Mest populære opskrift var i øvrigt denne 😉

Men altså – jeg ville gerne vide, hvad I læsere egentlig helst ville klikke på. Og her er så …

Mine 6 mest populære indlæg (der ikke er opskrifter)

1. En ting er, hvad jeg kan i et køkken. Men det uden sammenligning mest populære indlæg handlede om, hvad jeg ikke kunne. Mine damer og herrer – når noget går helt galt.

2. Mange af os funderer over, hvorfor vi er blevet, som vi er. Hvorfor er vi her, og hvor kommer vi fra. Jeg undersøgte sagen og fik testet min DNA. Jeg ville vide, hvorfor jeg var mørkere end gennemsnittet.

3. Listen over madvarer, jeg elsker, er længere end Den Kinesiske Mur. Men hvad så med de madvarer, jeg virkelig IKKE bryder mig om? Det kan du læse om her.

4. Hvordan er det nu, man udtaler Entrecôte? Og hvad med mozzarella? Har du spist en stiiiiik for nylig? Læs om de ord, mange har svært ved at udtale her.

5. Når man som jeg er halvt svensk, så er det næppe nogen overraskelse, at der også er nogle blågule madvarer, jeg har svært ved at undvære i mit liv. Se hvilke du er nødt til at kende her.

6. Stress. Måske har du selv prøvet det. Måske er det sket for en, du kender. Her fortæller jeg hudløst ærligt og uden omsvøb om, hvordan det var at gå helt ned med flaget.

2 kommentarer

 • Josefine

  Jeg synes, at det er så befriende, at der også er en maskulin stemme i blogger-verdenen. Og så knuselsker jeg dine opskrifter på simremad MED mos OG laktose OG kulhydrater OG GLUTEN!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niklas Foodroar

   Hej Josefine

   Det er SÅ dejligt at høre, og det giver mig mod på at fortsætte. Jeg har en meget dogmefri tilgang til maden og livet. 🙂

   Jeg lover, der kommer meget mere gluten, fedt og kulhydrater fremover.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oksebryst med mos - en rigtig søndagsret