Rigatoni al sugo di coda (oksehaleragout)

Hønsekødssuppe med nudler, æg og friterede løg

Hønsekødssuppe med nudler

Det startede egentlig med rester. For dagen inden havde jeg kogt en – i al ubeskedenhed – fremragende hønsekødssuppe. En lækker, mør økologisk kylling og ditto grøntsager. En af den slags supper, der sad lige i skabet og bare smagte af tid og kærlighed i den kolde tid.

Men jeg har altså et eller andet problem med at spise det samme to dage i træk, og der måtte forandringer til. Jeg rodede lidt i skabet med mel, pasta, ris og den slags, og jeg fandt en pakke ægnudler og dermed svaret på mit problem.

Nåmen altså. Det allervigtigste er, at din hønsebouillon er god. Og at det samme gælder din høne. Derfor er det vigtigt, at du laver den fra bunden.

SE HVORDAN JEG LAVER MIN HER.

Dernæst er det langt hen ad vejen bare et spørgsmål om at eksperimentere. Nogle gange virker det perfekt, andre gange går det helt galt, og så er der de gange, hvor der bare er plads til forbedringer. Sådan er det med mange ting her i livet. Ja, bare prøv at overføre allegorien til sex.

Jeg valgte at bruge de ting, jeg havde i huset. Desværre var jeg udgået for koriander, så i stedet blev det persille. Det blev også til hårdkogte æg, der bare går godt til hønsekødssuppe samt friskskåret chili.

OPSKRIFT: Kartoffel-porresuppe med bacon

Nudlerne blev kogt cirka fire minutter inden, men de kan også koge med i selve suppen.

De friterede løg blev til, ved at jeg skar dem i ringe, rullede dem i en blanding af mel og salt, og så røg de ellers ned i kogende olie, indtil de var sprøde.

De kom ved serveringen før at tilføre noget sprødhed og sødme. Dog bliver de hurtigt bløde.

Ligeledes tilførte jeg en spiseskefuld sød chilisauce per tallerken.

Velbekomme. ♥

OPSKRIFT: Orientalsk-inspireret suppe med kylling og kokosmælk

Hønsekødssuppe med nudler

Sådan laver du hønsekødssuppe med nudler æg og friterede løg

Hønsekødssuppe SÅDAN LAVER DU DEN

Ægnudler

Persille

Frisk chili

Hårdkogte æg – her gives altså ingen opskrift 😉

Friterede løg

Sød chilisauce

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigatoni al sugo di coda (oksehaleragout)