Grøntsagslasagne med skruer

Jeg har købt sommerhus – se her hvor

Sommerhus

Guderne skal vide, det har været længe undervejs. Og at det har været en svær beslutning. 

For der er så mange faktorer, som har spillet ind. Ønsket om at blive boende på Vesterbro, min kones drøm om mere natur, børnenes skole på Frederiksberg, den daglige transporttid, identitetskrisen ved at flytte til forstæderne med hus og hæk, lørdagssex, matchende fritidssæt og Crocs, økonomien i et hus sammenlignet med en lejlighed og mange, mange andre ting.

Og nu er det så endelig landet. 

Vi har nu valgt at blive i byen og i stedet købe et sommerhus, hvilket forhåbentlig vil give os det bedste fra to verdener. 

LÆS OGSÅ: Hvordan man får et parforhold til at holde

Min kone har kigget på sommerhuse gennem lang tid og kan nærmest per automatik nævne den gennemsnitlige kvadratmeterpris på fritidshuse alt efter nærheden til hav i samtlige kommuner på Sjælland, og vi endte med at droppe først Nordsjælland og siden Odsherred. Simpelthen fordi vi ikke følte, man fik nok for pengene i det prisleje, hvor vi kunne være med. 

Vi endte i stedet efter anbefaling fra en kollega på det gymnasie, hvor jeg arbejder, at finde et fritidshus i noget, der hedder Bjerge Sydstrand. Det ligger syd for Kalundborg, og det er simpelthen en virkelig perle af et for os ukendt område. Stranden er super fed, der er lækker natur med masser af vilde dyr, og så fik vi et virkeligt velholdt og ualmindeligt hyggeligt hus et par hundrede meter fra stranden på en dejlig naturgrund. 

Det havde kun været få dage til salg, da vi kontaktede mægler. Han gav os mulighed for at kontakte sælger, som lod os bruge tre dage i huset i vores efterårsferie, og det føltes helt rigtigt. Vi gik helt ned i gear og tændte op i brændeovnen, plukkede svampe, lavede mad og åbnede god vin. 

OPSKRIFT: Entrecôte med svampesauce og ovnfritter

OPSKRIFT: Spaghetti med meget lækker svampesauce

Vi overtager det i januar, og jeg glæder mig til at dele historier, billeder og frem for alt retter med jer dernedefra. Her er i hver fald nogle billeder fra området. 

Og min mavefornemmelse siger mig også, at det er et område, der er værd at holde øje med, hvis man vil gøre en god handel. 

Det har det hele. Og det er stadig til helt andre priser end Odsherred. Og måske under halv pris af Nordsjælland. 

Flere lokale har fortalt, at der er rigtig mange fisk i farvandet. Og dem har jeg tænkt mig at fange et par stykker af, da der fulgte en lille jolle med huset.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøntsagslasagne med skruer