Ramen med kylling og koriander

Ramen med kylling og koriander
Ramen er en særlig type japanske nudler. Men for mig at se, er det ikke så afgørende, hvilken slags nudler du bruger.
For smagen ligger i suppen og i det tilbehør, du vælger at tilføje.
Denne ret smager aldeles herligt, og er tilmed særdeles sund og nærende. Den er ekstremt let at lave, men det er klart, at det kræver den tid, det tager at lave en god hønsekødssuppe.
Det starter du således med.
Her kan du se, hvordan jeg laver min hønsekødssuppe.
Når den er klar, så skal den ‘asiatiseres’ lidt.
Kog nudlerne i den anviste tid. Og anret dem så i bunden af din suppeskål eller dybe tallerken.
Jeg tilføjer så et skvæt fiskesauce og lidt soya.
Så hældes suppen i, og ovenpå anretter du det med de helt møre kyllingestykker, et smilende æg, koriander og frisk chili. Du kan også tilføje eks. forårsløg og brændt hvidløg. Kun din fantasi og smagsløg sætter grænser.
Hvis din suppe ellers er smagt godt til, så har du nu en gudemundfuld.
Velbekomme.
LÆS OGSÅ: Kebab med kylling – så lækker
Til ramen med kylling skal du bruge
1 økologisk kylling
2 løg
3 fed hvidløg
2 gulerødder
2 stængler bladselleri
Timian
Laurbærblade
Olivenolie
Hønsebouillon – 2 l
Salt og peber
Nudler
Se opskriften på hønsekødssuppen her
Tilbehør
Fiskesauce
Soya
Koriander
Frisk chili
Smilende æg
Ingen kommentarer endnu