Har du også haft sådan en mandag morgen på en fredag?

Pappardelle al sugo di salsiccia picante

Pappardelle al sugo di salsiccia

Pappardelle al sugo di salsiccia picante

Ciao, kære venner. Det er vist et stykke tid siden, der er kommet opskrifter fra min side her på bloggen. Og det har sin helt naturlige årsag. Jeg har ganske enkelt haft alt for meget at se til, og en af de ting, der har måttet lide under det, er de ting i mit liv, som jeg udelukkende beskæftiger mig med for interessens og ikke økonomiens skyld.

Herunder bloggen. Det er jeg faktisk rigtigt ked af, for jeg synes, det er skide sjovt at skrive, og jeg er simpelthen så glad og taknemmelig for jeres søde feedback om mine indlæg og retter.

OPSKRIFT: Penne med langtidsbraiserede svinekæber

Men jeg vil i den kommende tid forsøge at oppe mig lidt herinde – dog uden at jeg kan komme op på min gamle udgivelsesfrekvens. Jeg håber, I vil bære over med mig. <3

Jeg laver heldigvis stadig masser af mad. Og for tiden (læs de sidste ti år) er jeg inde i en meget italiensk periode, og jeg er ikke blot lige kommet hjem fra Toscana, men har også indledt et herligt samarbejde med mit italienske yndlingssupermarked, Supermarco, som betyder, at jeg nu laver små film til Instagram og Facebook for dem og på den måde er deres ansigt udadtil, om man vil.

Nok om det. Det var jo en opskrift, vi kom fra.

Denne er meget meget let og hurtig at lave, og kræver faktisk intet andet end gode råvarer og en sulten familie.

LÆS OGSÅ: Cremet spaghetti med guanciale og svampe

Pappardelle al sugo di salsiccia picante

Sådan laver du Pappardelle al sugo di salsiccia picante

Først fjerner du skindet fra dine salsiccie – altså rå italienske pølser, som ofte er med fennikel. Find dem fra Levoni, der er picante – altså dem med chili. De er sååå lækre.

Brun småstykkerne i en god olivenolie, og tilsæt så et enkelt fed knust hvidløg.

Hæld et skvæt hvidvin ned og lad det koge ind.

Så er det i med pomodori datterini – altså dadeltomater fra dåse. De giver en helt særlig sød og lækker smag. Dog kan du i mangel af bedre også bruge flåede tomater.

LÆS OGSÅ: Din lynguide til bloggersprog

Lad dem koge lidt ind og tilsæt så salt (ikke alt for meget, da pølserne også er salte) samt peber og en lille teskefuld sukker.

Smag til med enten hvidvinseddike eller balsamico eller (og her bliver det heeeelt uitaliensk, men effektivt) med et lille skvæt Worchestershiresauce. Det fungerer faktisk.

Tilsæt eventuelt en kvist timian, men ikke nødvendigt.

Kog din pappardelle al dente og bland det hele i panden med saucen, før du serverer og drysser med den bedste Parmigiano Reggiano, du kan opdrive og eventuelt lidt god olivenolie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du også haft sådan en mandag morgen på en fredag?