Lækker lakseburger

Ja sgu! Jeg får mit eget tv-program

Niklas Roar

Glad mand med en glad nyhed. (Foto: Eris Huang)

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er lidt af en drøm, der nu går i opfyldelse. Jeg har nemlig netop skrevet under på en kontrakt med en dansk tv-station.

Det er nemlig lykkedes mig at pitche et koncept, som jeg længe har haft lyst til at lave, men hvor jeg ikke har haft en rigtig mediepartner til at finansiere produktionen.

Følg mig her på Instagram

Jeg er derfor så inderligt taknemmelig over for TV 2 Lorry, der har været modige (læs: dumdristige) nok til at give mig chancen for at bære mit eget lille, korte program, som både skal vises som en del af 19.30-udsendelsen på TV 2 samt på selve Lorry-kanalen og naturligvis de forskellige sociale medier.

Jeg vil helst ikke gå så meget i dybden med programserien endnu, men jeg kan afsløre så meget, at det handler om mad og mennesker. Jeg afslører også gerne, at jeg ikke selv skal lave maden. I stedet vil jeg gøre mit bedste for at bruge min mangeårige erfaring som journalist og formidler – og vigtigst af alt – min store glæde og passion for netop mad, mennesker og gode historier.

Følg mig her på Facebook

Nuvel. Jeg er godt klar over, at TV 2 Lorry ikke er CNN, men med en region på godt 1,7 millioner individer og min snart 82-årige stolte mor siddende på den anden side af Øresund med tagantennen klar, er jeg mere end lykkelig.

Jeg har allerede fundet manden, der skal stå bag produktionen af serien, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at komme i gang.

LÆS OGSÅ: Tre restauranter du ikke må misse i Rom

Siden jeg blev selvstændig, har jeg prøvet nogle gange at pitche forskellige ting. Uden at det er kommet endeligt i mål. Men somme tider har man lov til at være heldig med at finde den rette person, der bare tror på én og éns idéer. Af hjertet tak, søde, seje, kloge og modige Nanna Holst. Jeg vil gøre mit ypperste for hverken at skuffe dig. Eller seerne.

Jeg skal nok fortælle jer mere om det hele løbende og vise jer billeder fra optagelserne, hvor vi kommer godt rundt i regionen.

Aftalen er, at alt skal være Lorry i hænde i løbet af efteråret. Hvornår det bliver sendt, er jeg aldeles uvidende om. men mon ikke det bliver sidst på året?

LÆS OGSÅ: De 11 mest udfordrende ting ved at instagramme

Jeg håber, I gider at se med. <3

Kys og kram fra en glad og stolt mand.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker lakseburger