Tre restauranter du ikke må misse i Rom

Pizza bianca med spinat, portobello og bøffelmozzarella

Pizza Bianca med spinat og portobello

Hvis du spørger mig, om jeg nogensinde forestiller mig, at jeg bliver vegetar, så er svaret nej. Men rigtig mange af de ting, jeg elsker at spise indeholder intet kød. Og jeg tænker, at vejen til, at vi alle om ikke begynder at spise mindre kød, men i hvert fald mere kød fra dyr, som har haft en ordentligt liv, er at lave mad, som rent faktisk smager af noget. Man kan ikke bare fjerne en ingrediens og så regne med, at det er det samme – bare minus det ene ting.

Følg mig her på Insta 🙂

Italienerne er i mine øjne sammen med inderne nogle af de bedste til at tilberede lækre retter, hvor man ikke savner kød. og det gælder naturligvis også pizzaer. Bare tænk på den napolitanske pizzaklassiker over dem alle – margheritaen med tomatsauce, mozzarella og basilikum.

Denne pizza var et forsøg, som jeg selv syntes, gik rigtigt godt.

Her er min Facebookside

Sådan laver du pizza bianca med spinat, portobello og bøffelmozzarella

Først lavede jeg dejen. SE HVORDAN DU LAVER DEN HER. Jeg brugte 70 procent Manitoba-mel, som hænger godt sammen og 30 procent Durum-mel, som giver en kornet, sprød, ru og gylden flade.

Når den så står og hæver. Regn med en time. Så laver du spinaten.

Sauter den i hele stykker ved middel varme i en rigtig god olivenolie, og krydr med blot havsalt og sort peber. Lad det falde sammen, og tilsæt så to store spiseskefulde creme fraiche. Sørg for, at det meste af væden fordamper. Giv det en lille skvæt citron og smag til og sæt til side på allerlaveste blus.

OPSKRIFT: Grillet pizza med nduja og zucchini

Rul dejen ud så tyndt som overhovedet muligt, og læg den på en pizzasten i ovnen på mindst 250 grader. Læg i starten kun dine skivede portobellosvampe på.

Efter cirka tre minutter, læg så bøffelmozzarellaen på samt et skvæt god olivenolie og bag den, indtil den er helt sprød og gylden.

LÆS OGSÅ: De 4 mest asshole-agtige bilisttyper

Når den kommer ud, lægger du spinaten på og serverer. Du kan eventuelt og dryppe en god balsamicocreme på.

Buona serata.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre restauranter du ikke må misse i Rom