Smørstegt laks med cremet spinat og bønnefritter (LCHF)

De 4 mest asshole-agtige bilisttyper

Nogle gange møder man bare en bilist, der opfører sig som et rigtigt arse … (Privatfoto)

Foranlediget af et langt liv i trafikken – både som fodgænger, bilist og cyklist – har jeg her besluttet at give et kort signalement af de mest asshole-agtige bilisttyper, der findes:

Her er altså i tilfældig rækkefølge:

De 4 mest asshole-agtige bilisttyper

LÆS OGSÅ: 20 ting du ikke vidste om Sverige og svenskerne

Håndværkeren

Håndværkeren excellerer også i parkeringer … (privatfoto)

Håndværkeren er kendetegnet ved, at det sjældent er hans egen bil, hvorfor han er aldeles ligeglad med buler og brændstoføkonomi. Varevognen smides glad om alle hjørner uden bekymring for cyklister, mens dieselmotorens ydeevne skal testes til det yderste, hver gang håndværkeren kommer på motorvej. Her er det en konstant placering i overhalingsbanen, hvor man lægger sig tættest muligt op af den forankørende, så man hurtigst muligt kan komme videre til den aftale, man brændte af dagen forinden eller hen til den kunde, der skal have fikset noget uden regning lige inden fyraften.

Formildende fact: Som den eneste af de fire asshole-agtige bilisttyper er håndværkeren mere opmærksom på børn i trafikken end de tre andre typer.

LÆS OGSÅ: Værsgo! Det store indiske festmåltid

Taxichaufføren

(Foto: Max Pixel)

Taxichaufføren er ikke ondsindet. Han er bare ligeglad. De tre farver i lyskrydset gælder ikke for ham, og hastighedsgrænserne er kun vejledende. Han bekymrer sig udelukkende for de børn, han har derhjemme, og alle andre må uanset om de befinder sig i eller udenfor hans vogn acceptere, at han tager flest muligt chancer i jagten på at nå endnu en kunde. Han anerkender ikke reglen om at placere sig i en enkelt vejbane og lægger sig derfor ofte i midten. Taxichaufføren er nu oftest også ret ligeglad med, hvad der foregår på vejen i det hele taget, da han foretrækker at se på sin telefon under kørslen. Han er i øvrigt et internationalt fænomen, der i Danmark kun adskiller sig ved, at han her har en voldsomt veludstyret Mercedes omkring sig.

Formildende fact: Taxichaufføren arbejder meget, og kun de færreste af de uhyrligt mange penge, der tikker ind på taxameteret, ender hos ham selv.

LÆS OGSÅ: Da jeg gik ned med stress

Bøllen

Bøllen kører typisk sort BMW, Golf eller Mercedes med tonede ruder. Bilens alder afhænger af, hvor succesrig en pusher han er. Han har alt i ekstraudstyr fra Thansen, og hans fælge er så brede, at det tager en halv time at gå rundt om dem. Udstødningen er enorm, og som den superhelt, han er, har han sørget for at få Recaro-racersæder i dyret, der i øvrigt er chiptunet og giver et voldsomt knald fra sig, når han gasser op på parkeringspladsen foran boligblokken. Han har et Playstation-rat stående på glasbordet foran 70′ tommerskærmen, og hans dame har store, dyre airbags og øjenbryn, der er endnu tyndere end mappen med hans uddannelsespapirer. Bøllen sætter en ære i altid at være først ude af lyskrydset, og han er ligeglad med, om han overhaler højre eller venstre om. Det eneste, der kan få ham til at sætte farten ned, er når hans radaralarm advarer ham om en politikontrol.

Formildende fact: Han er ikke til fare for trafikken i de perioder, han sidder inde.

Audi-ejeren

(Foto: Wikimedia Commons)

Audi-ejeren er stolt af sig selv. Han er så stolt af sin personlige succes på arbejdsmarkedet, at han har belønnet sig selv med en spritny lækker vogn med masser af dejlige diesel-heste og alt i elektronik. Han insisterer på, at den høje nyvognspris giver ham særstatus i trafikken, og at det er hans forbandede ret og pligt at køre og parkere, som det passer ham. Audi-ejeren er motorvejens mester i den skønne disciplin at lægge sig tættest muligt op ad den forankørende i overhalingsbanen, og en rigtig Audi-ejer foretrækker således at efterlade et tydeligt aftryk af de fire ringe på bagdelen af føreren foran. Audi-ejeren er særdeles bevidst om sikkerhedsniveauet i sin egen bil. Det er nemlig skyhøjt. For ham. Derfor har han ingen problemer med at køre hurtigt på villaveje eller med at vise de små drenge på cyklen, hvorfor de hurtigst muligt skal se at blive 18 år og få et kørekort og en egen Audi, så de ikke længere behøver at frygte ham.

Formildende fact: Nej

LÆS OGSÅ: 15 typer jeg helst vil undgå på flyrejsen

4 kommentarer

 • Sanne

  fantastisk godt indlæg – og desværre 100% rigtigt :o)
  Du kunne måske også lave et indlæg om asshole cyklister? ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niklas Foodroar

   Tusind tak. Det er på tegnebordet. Dem er der også rigeligt af. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Niklas Foodroar

  Hehe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  “og hans dame har store, dyre airbags og øjenbryn, der er endnu tyndere end mappen med hans uddannelsespapirer” 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smørstegt laks med cremet spinat og bønnefritter (LCHF)