Kylling i spicy tomatsauce

Så blev det nye sommerhus indviet – se billederne

Sommerhuset tidligt denne mandag morgen.

Sommerhus

Ja sgu! Så blev vores nye sommerhus indviet, og det var faktisk en overraskende succes.

Jeg har kæmpet en lang og sej kamp for at slippe uden om et sommerhuskøb, da jeg har haft svært ved at se mig selv tilbringe mine ferier i Danmark og ikke ved Middelhavet, og da jeg syntes, det var lidt for mange penge at smide hver måned, når jeg nu endelig føler, jeg har fået godt styr på min økonomi, efter jeg blev selvstændig.

FØLG MIG HER PÅ INSTAGRAM ⇓

Men et ægteskab er et kompromis, og lige som min kone har måttet give sig på nogle områder boligmæssigt og accepteret, at vi bor på Vesterbro og ikke i et hus ved havet, så må jeg naturligvis også være åben for muligheder, der gør, at hun bliver tilfreds med den måde, vi har indrettet vores liv på.

KLIK HER HVIS DU VIL SE, HVOR I LANDET HUSET LIGGER

At trække stikket totalt

Og jeg må indrømme, at det var fedt at være i huset. Og det på trods af, at det er januar og pissekoldt og mørkt. For der er bare noget ved at trække stikket totalt og sætte sig ud i en skov tæt ved havet og bare nyde stilheden og rådyr, der går igennem haven, klatrende egern og ild i brændeovnen.

 

Huset er meget langt fra luksuriøst, og det repræsenterer vel i det hele taget den totale modsætning i forhold til den lejlighed og det liv, jeg ellers lever på Vesterbro.

Jeg har købt verdens grimmeste sutsko, og jeg tager ikke billeder af min mad. Mit teleselskab dækker ikke området (nos jer lige sammen 3), så jeg kan ikke hele tiden være online, og så er det bare noget skide sjovt og ferieagtigt ved at købe ind i en anden del af Danmark.

Ja, så grimme er mine nye sutsko. 25 kroner i Jysk. Den muligvis grimmeste beklædningsgenstand jeg har ejet.

Vi synes stadig, at folk kigger lidt underligt på os, og da min kone i Kvickly i den største købstad i området spurgte en medarbejder, om de havde paté, lød svaret efter nogen ventetid?

‘Hvad mener du?’

Men folk er søde og hjælpsomme, og så kan man sagtens holde til, at ekspeditionen går lidt langsommere, og at der er nogle varer, det er sværere at opdrive. Vi er vilde med det, og jeg må tilstå, at min skepsis er gjort til skamme. So far.

Nu skal vi bare undgå sprængte vandrør og insektangreb.

Her er billeder fra vores weekend. Alle taget med iPhone, da jeg ikke havde mit kamera med.

Man skal aldrig gå ned på Chianti og salumi. 😉

Stien ned til stranden.

Jeg er nu blevet bådejer. Altså, kom nu. Jeg kan da godt kalde mig Kaptajn Roar, right?

Bag huset ligger der et vidunderligt naturområde på begge sider af en å.

Mit dumme fjæs foran huset.

Helt fantastisk strand.

Kone der hader at få taget billeder.

Mindstepigen.

Størstepigen.

Solnedgang i januar.  

2 kommentarer

 • Tina

  Hej.
  Ville bare sige,at vi og vufferne er utroligt glade for, at I valgte, at være vores bagboere i dejlige Bjerge 🤗. Vi håber, at vi snart får det glas vin, som vi har snakket så meget om🍷 og så er vi meget glade for jeres dejlige tøser, de får altid smilet frem❤.
  Knus fra os alle 4🌞
  PS. De er sgu grimme de sutsko😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niklas Foodroar

   Haha, vi er simpelthen også så glade for vores nye søde naboer med alle dyrene. 😀
   Vi må bestemt snart tage et glas vin.
   Stort kram her fra Vesterbro <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i spicy tomatsauce