Laber lammecurry med ingefær og spinat

Din lynguide til bloggersprog

Niklas Roar professor foodroar

Lynguide til bloggersprog

Vel mødt, kære ven. Du har nu bevæget dig ind i et blogunivers af den slags, der som regel handler om mad – hence the name.

Men det hænder, at jeg har andre ting på hjerte såsom at fortælle om min etniske oprindelse eller for den sags skyld harcelere over de typer, jeg møder på flyrejsen.

Bliv en af mine endnu ikke ret mange følgere på Instagram og lad mig føle mig populær for en stund

I dag derimod skal det handle om noget ganske andet. Nemlig sproget. For i en tid, hvor der aldrig har været så meget kommunikation i den verden, der omgiver os, så er der stor risiko for misforståelser, støj på linjen og fejlfortolkninger. Ikke mindst her i den stadig mere populære verden befolket af bloggere og influenter af alle slags.

Så for at skabe lidt klarhed for læserne, har jeg valgt at lave en lille lynguide til bloggersprog.

For hvad betyder det egentlig, når en blogger skriver ‘Store nyheder’? Det og meget andet kan du læse her i …

Din lynguide til bloggersprog

  • Rigtigt mange af jer har spurgt mig, hvor jeg har købt denne kjole/skjorte/ørering = Ingen har spurgt mig.

  • Jeg er helt vild med denne kjole/skjorte/ørering = Den er frygtelig, men fordi jeg ser så godt ud, så kan jeg bære næsten hvad som helst og ved at købe den, narrer I jer selv til at tro, at I kan blive lige så lækre.

Her er jeg på Facebook

  • Jeg bruger denne creme som en del af min daglige rutine. I kan få den ekstra billigt med min rabatkode, og den har virkelig gjort underværker for min hud = Jeg har kun prøvet den to gange, og jeg kunne ikke se nogen forskel. I virkeligheden bruger jeg en meget dyrere creme, men det behøver I ikke vide. I hvert fald ikke før næste uge, hvor Lancôme har sponsoreret en stor pakke.

  • Jeg tabte mig otte kilo, efter jeg begyndte at spise dette nye, økologiske helseprodukt = Det har været et helvede at indtage, og hver eneste dag græder jeg mig i søvn, fordi jeg savner at spise god mad, og sandheden er, at jeg snart tager alle otte kilo på igen og flere til.

  • Nu deler jeg noget virkelig personligt med jer = Det er faktisk ikke ret personligt. Det handlede om, at jeg følte mig trist, da jeg læste en bog, hvor et ungt par slog op. Det har jeg nemlig også prøvet engang. Altså, faktisk læste jeg ikke rigtigt bogen, men jeg så filmen.

  • Store nyheder = Jeg har købt en ny sofa/booket flybillet til Lissabon/besluttet at farve mit hår.

  • Breaking: Jeg har mødt Mr. Perfect = Jeg fik lidt penis efter en date i går, og han var ikke lige så håbløs som min eks.

  • Her er min superguide til London = Jeg har kun været der to gange, og i guiden anbefaler jeg en tur i The London Eye, Madame Tussaud’s og en shoppingtur i Carnaby Street.

  • Det her er verdens bedste speltboller med chiafrø = De er fandens svære at få ned, men sammenlignet med så mange andre speltboller med chiafrø, er disse ikke de allerværste.

God weekend 😉

LÆS OGSÅ: Jeg udlevede min drengedrøm i en åben Alfa Romeo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laber lammecurry med ingefær og spinat