Hønsekødssuppe med Parmigiano Reggiano og æg

Penne med kantareller og bacon

Penne med kantareller

Så er vi her igen. På vej ned af den vej, der er brolagt med pasta. Og jaja, jeg ved det godt. Pasta indeholder sikkert alle mulige ting, man skal være varsom med. Gluten, kulhydrater og ulve …

Du kan følge mig på Facebook her <3

Men det er ikke desto mindre en vej, jeg elsker at betræde. For sagen er, at jeg tror på, at det bedste, man kan gøre for sig selv og sin krop, det er at forkæle den. Jeg bliver glad, når jeg spiser god pasta. Og det har jeg tænkt mig at blive ved med. At spise pasta og at være glad.

Nuvel, kantarelsæsonen er over os, og da det er en af mine favoritsvampe, ville det da være fjollet ikke at kombinere med netop pasta. Ikke mindst fordi de to ingredienser klæder hinanden så uforskammet godt.

Jeg tænker derfor, at du måske har det ligesom mig, kære læser. At du også har planer i den retning. Og skulle det være tilfældet, så tillad mig at anbefale denne ufatteligt lette lille ret, jeg komponerede den anden dag.

Jeg er også på Instagram <3

Penne med kantareller

Sådan laver du penne med kantareller

Først steger du bacon i tern, indtil de er sprøde, hvorefter du lader stykkerne ligge i fedtet på panden.

I en stor gryde koger du dine penne, der skal være af en så god kvalitet som muligt. Find en pastatype med et højt proteinindhold. Jeg foretrækker mærkerne Rummo, Barilla eller DeCecco.

Kog dem al dente.

LÆS OGSÅ: La Carbonara – direkte importeret fra Rom

I mellemtiden steger du dine kantareller i lidt smør. Først ved høj varme, så de smider væske (som du kan hælde fra) og siden ved lavere varme sammen med mere smør. Krydr dem med salt og peber, og tag dem af når de er sprøde og lækre.

I en skål tager du og rører et æg per person sammen og gør ligesom med en carbonara.

Altså, når dine penne er klar, samler du alle ingredienserne i panden og rører dem rundt. Skru op til halv varme og læg æggemassen i, mens du rører rundt. Ikke for lang tid – det skal være cremet.

Kværn sort peber henover, riv pecorino eller Parmigiano Reggiano over og server.

Buon appetito <3

Til penne med kantareller skal du bruge

Penne – 100 g per person
Bacon – 25 g per person
Æg – et per person
Kantareller – en pakke eller hvad du har plukket i skoven
Pecorino eller Parmigiano Reggiano
Sort peber

Penne med kantareller

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hønsekødssuppe med Parmigiano Reggiano og æg