Lækker paella for begyndere

5 tip til The Mile High Club, lavprisselskaber og Finger D

Niklas Roar som pilot

The Mile High Club

  1. I min egenskab af tidligere rejseredaktør og alment orakel har flere her i feriesæsonen spurgt mig, om man bliver fuldgyldigt medlem af The Mile High Club, hvis man har haft et stævnemøde af erotisk karakter med sin højre hånd på et flytoilet. Det korte svar til jer alle er dog, at det desværre ikke er tilfældet, med mindre man på nogenlunde høvisk vis har bedt stewardessen om en hånd og fået positivt tilsagn derom.

Følger du mig på Facebook?

2. Ligeledes vil mange vide, om det er god skik at klappe, når kaptajnen med succes lander flyet. Her kan man bruge hovedreglen om, at man udelukkende klapper, hvis man agter at deltage i eller netop har frekventeret en grisefest samt købt eller har til hensigt at købe mindst to kartoner toldfri cigaretter, en flaske Chivas Regal og en kingsize æske Blomme i Madeira.

LÆS OGSÅ: 11 uhyggelige ting du ikke vidste om gluten

Medbring selv reb

3. En del spørgsmål har knyttet sig til usikkerhed i forbindelse med billetter købt hos lavprisselskaber. Og her kan jeg berolige med, at Ryanair er det eneste selskab, hvor man selv skal medbringe et reb til at spænde sig fast til sædet under start og landing. Alternativt udløser det et sikkerhedsgebyr på 200 euro. Det er dog korrekt, at serveringerne hos både Norwegian og EasyJet for 85 procents vedkommende er fremstillet af fordærvede frostvarer varer fra EU’s overskudslagre. Men de har været udsat for gentagen varmebehandling (læs: Genopvarmning i flyets mikrobølgeovne), der minimerer sundhedsrisikoen, hvorfor der ikke er noget at komme efter.

Medbring vandrestøvler til lavpristerminalen

LÆS OGSÅ: 10 madvarer jeg virkelig ikke bryder mig om

4. Endelig har en række spørgsmål omhandlet forholdene i Københavns Lufthavn, og her kan jeg helt generelt give følgende råd: Skal du rejse fra lavpristerminalen og dermed begive dig ned ad den otte kilometer lange Finger D, er det en god ide at medbringe vandrestøvler, vand i rigelige mængder og to pakker Compeed. Desuden bør du for at øge spændingen og munterheden hos de øvrige flypassagerer altid vente med at tage din tablet ud af håndbagagen, til du får besked på det, ligesom bæltet og jakken bør blive på, indtil en securitymedarbejder minder dig om det. Husk på, at der er en del af deres arbejde.

LÆS OGSÅ: 15 typer jeg helst vil undgå på flyrejsen

5. Et sidste gode råd herfra er at værdsætte, at du bor i et så velstående land, at du og de andre passagerer er villige til at betale 25 kroner plus pant (som du naturligvis indkasserer på hjemturen fra destinationen) for en halv liter vand samt 175 kroner for en fransk hotdog og en fadøl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker paella for begyndere