Nem hønsesalat - meget bedre end den du køber

Hvordan man får et parforhold til at holde

Min kone og jeg. Vi har været sammen i MEGET lang tid 😉

Det er store ord. I rubrikken. Jeg ved det godt. Og jeg er ingenlunde ekspert, men tingen er, at jeg faktisk tænker, at jeg har et eller andet at have det i.

For jeg har læst jeg ved ikke hvor mange sexologer og parforholdseksperter fortælle om det og give gode råd. Og de allerfleste af dem har flere forliste forhold bag sig. Det er lige før, jeg tror, at parforholdseksperter har gennemsnitigt kortere forhold end andre mennesker. Men det er blot en dårligt underbygget teori.

LÆS OGSÅ: Overraskende DNA-test: Kan du gætte min oprindelse?

Jeg har til gengæld været i det samme forhold i mange år. Rigtigt mange år. Og det har ved gud ikke altid været lige let at være gift – spørg bare min kone – men ikke desto mindre har der været så meget at kæmpe for, at vi altid har valgt at gøre det. For helt overvejende er det et spørgsmål om ikke at lade stå til. Om hele tiden at gøre en indsats. Hele tiden at gøre sit bedste.

Men hvorfor skriver jeg overhovedet alt dette?

LÆS OGSÅ: Mine 11 grundregler i køkkenet

Årsagen var, at jeg blev tvunget til at reflektere over det, da min søde journalist- og bloggerkollega Christina Melchiors en dag spurgte, om hun måtte interviewe mig om, hvad der skulle til for at få et parforhold til at holde.

Hun var oprigtigt nysgerrig på emnet og spurgte i den forbindelse en række forskellige mænd og kvinder på sin meget populære blog C and the City.

Det blev til en hudløst ærlig omgang svar om alt fra forældreskab, pligter i hjemmet, jalousi, forbudte fristelser og sex.

Jeg vil ikke fortælle det hele her. Men hvis du har lyst til at læse om mine oplevelser og se mine gode råd til et velfungerende parforhold, så læs med her på CandtheCity.dk.

LÆS OGSÅ: 11 uhyggelige ting du ikke vidste om gluten

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem hønsesalat - meget bedre end den du køber