11 grunde til at tage ja-hatten på over Distortion

Den letteste og lækreste laksesalat

Laksesalat med grillet laks

Lækker laksesalat med grillet laks.

Laksesalat

Lige for tiden er jeg gået lidt i selvsving over laks. Jeg kan næsten ikke få nok af den lækre fede fisk. Og det samme gælder min familie. Det er så heldigt, at mine pige på to og otte år deler min glæde for denne sunde fisk, der kun bliver bedre af at komme en tur på grillen i i en stanniolpakke med masser af smør, salt, peber og hvidløg.

Det ville være dejligt. hvis du ville følge mig på Facebook

Den anden dag, hvor jeg havde min gamle mor på besøg, havde jeg dog købt en så stor mængde, at der for en sjælden gangs skyld blev et pænt stykke tilbage. Det skulle naturligvis ikke smides ud, så dagen efter, hvor jeg netop havde serveret en spritz for min mor, fandt jeg få at lave en lille laksesalat.

Mig og min mor, der fylder 81 i denne måned.

Mig og min mor, der fylder 81 i denne måned.

Jeg brækkede den lækre grillede laks i mindre stykker, og så lavede jeg ellers verdens letteste dip. Jeg gad ikke at rør min mayonnaise selv, så jeg brugte bare Hellmann’s, som jeg blandede med Dijonsennep, purløg, citron og syltede chilier. Hvis man ikke vil have den stærke smag, kan man bytte chilierne ud med syltede agurker.

Jeg smagte til med salt og peber og ristede nogle skiver af et godt surdejsbrød. Den letteste og lækreste lille apperitivo var nu en realitet. Og ja. Man kan sagtens nyde dem til en Aperol Spritz.

Følger du mig mon på Instagram?

Laksesalat

Laksesalat


Du skal bruge

God laks – gerne islandsk eller færøsk
Mayonnaise – 4 spsk
Dijonsennep – 2 tsk
Purløg – efter behov
Citron – et godt skvæt
Salt og peber
Syltet chili (kan udelades)
Et godt brød – helst ristet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 grunde til at tage ja-hatten på over Distortion