Grillede blåmuslinger med forårsløg

11 grunde til at tage ja-hatten på over Distortion

Distortion 2018. Arkonagade.

Distortion – morgenen efter i min gade.

Distortion 2018

Mange tror, at vi beboere, der hvert år på en enkelt dag får besøg af nogle hundredetusinde unge gæster fra alle mulige steder i landet, er sure.

Det er ingenlunde tilfældet. Det kan da godt være, at vores børn ikke kan sove, at vi skal flytte vores biler ud til Valby, at vores cykler punkterer af glasskårene, og at der dufter lifligt af urin i nogle få dage. Men tingen er, at vi alle sender en kærlig tanke til vores kommune, som har været så storsindet og elskværdig at låne vores gader ud til søde piger og drenge, der ser ud til at have brug for en alkoholisk ventil i en hektisk hverdag med både læseferier, Instagramming og upload af makeupvideoer til deres Youtubekanaler.

LÆS OGSÅ: 10 madvarer jeg virkelig ikke bryder mig om

Faktisk har jeg fundet hele 11 ting, der gør, at jeg er begejstret for Distortion-konceptet. Faktisk så begejstret, at jeg synes vi skal fordele oplevelsen ud på ALLE bydele og forstæder næste år. Og mangler der toiletter, er jeg sikker på, at Frank Jensen med glæde stiller sit til rådighed.

Distortion i Arkonagade.

Distortion i Arkonagade set fra mit vindue.


Her er altså:

11 grunde til at tage ja-hatten på over Distortion

1. Det giver en kæmpe CO2-gevinst for miljøet, at de unge ikke længere behøver at rejse med fly til Sunny Beach for at hoppe rundt til vidunderlige og hjertevarmende hymner som ’Levels’ og ’Calabria’. Nu kan de nøjes med at tage S-toget fra Vestegnen til scenen i Arkonagade.

2. Det er et gratis jordskælvstjek for alle beboere, der helt uden at have brugt energi på det nu får chancen for at teste, om glas, porcelæn, nipsgenstande og billedrammer bliver stående, når murene ryster af bassen fra de tonstunge lydsystemer.

3. Det er godt, at de unge mennesker får noget at rive i og dermed nedsætter risikoen for at lade sig hverve til Islamisk Stat, Scientology eller kvindehåndbold.

4. Det har været en lang tørkeperiode, og de mange liter tis er en kærkommen gave til de fine små mælkebøtter, der er klemt inde mellem fortove og husmure.

LÆS OGSÅ: 11 uhyggelige ting du ikke vidste om gluten

5. De mange glasskår, der i de næste måneder ligger på veje, pladser, fortove og trappesten fungerer som en præventiv ansporing til små børn og klodsede sjæle om at holde sig på fødderne for enhver pris.

6. Ligeledes fungerer de som en påmindelse til alle cyklister om, at man skal huske at skifte til Kevlardæk.

7. Det er en kæmpe sejr for ligestillingsbevægelsen, at både drenge og piger på lige vilkår tisser ned i de samme kælderskakter.

8. Københavns Kommune viser sig fra sin mest folkelige side og understreger, at pøbelens interesser står over alt.

LÆS OGSÅ: 12 ting der gør mig lykkelig

9. Det er bevisligt den mest effektive måde at få bilerne ud af byen. Distortion bør køre 365 dage årligt, og Nørre- og Vesterbro bør omdannes til en decideret festzone for turister.

10 . De unge fra forstæderne er på en utilsigtet, kulturel dannelsesrejse når Musvitvænget, Bakkesvinget og Magnoliavej er byttet ud med Saxogade, Esbern Snares Gade og Oehlenschlægersgade. De vil helt naturligt ønske at undersøge, hvor disse navne kommer fra og på den måde lære en hel masse om Danmarkshistorien.

LÆS OGSÅ: 10 svenske madvarer du er nødt til at kende

11. Latter er sundt, og hvert år giver det et stort, godt og gratis grin hos alle beboerne på Østerbro, Frederiksberg og Islands Brygge, at kommunen ikke har valgt at lægge Distortion der, men i stedet på Vester- og Nørrebro.

6 kommentarer

 • Cathrine Morgenstjærne

  Du formåede at se lyset i Distortion 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niklas

   Haha, ja. Jeg valgte at tage ja-hatten på og juble over alt det, der var godt og smukt. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Interessant artikel. 🙂 Distortion går helt sikkert ingen steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niklas

   Jeg tror det desværre heller ikke. Men måske den kunne flyttes lidt til andre bydele hvert andet år? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er sikker på mælkebøtterne hylder distortion.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niklas

   Je suis en mælkebøtte. Jeg føler mig grundigt pisset på. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillede blåmuslinger med forårsløg