Svin i vin - de bedste boller

Kermit og pigen fra Thaibordellet

forside2

Jeg ved egentlig ikke helt, hvorfor jeg forfatter dette indlæg. Måske er det bare min indre trang til at skrive, der på en eller anden måde resulterer i artikler som disse, der egentlig ikke har ret meget at gøre med mad.

En lille del af mig har altid drømt om at skrive en bog, men jeg har aldrig rigtigt haft nosserne til at turde at prøve det af. Der er så mange ting, der skræmmer. For det første er der jo lige det der med rent faktisk at få den gode ide. Så skal bogen skrives. Og så skal man jo have et forlag til at sige ja. Og så det allerværste. Hvad nu, hvis en anmelder ikke kan lide den? Det er næsten nok til, at jeg ikke tør at prøve drømmen af.

Engang stod jeg dog op midt om natten, fordi jeg havde set et opslag fra Kihoskh, der ville lave en opfølger til den populære ‘Båv’ med historier og indslag fra lokale Vesterbroborgere som jeg selv.

Så blandt de andre bidragsydere er Kashmir-forsangeren Kasper Eistrup, natradiopoeten Keith Thomas Lohse og beatforfatteren Henrik List.

Anyway. Den nat havde jeg bare en ide, som jeg blev nødt til at nedfælde. Dagen efter sendte jeg den til det det forlag, man havde tilknyttet, og så var jeg nogen tid efter på tryk.

BÅV 2 KAN KØBES HER HOS ARNOLD BUSCK (og bare rolig – jeg får ikke en krone) 

Jeg synes, det kunne være sjovt, hvis nogle af jer gad at læse den. Det er nok mest af alt et essay, mere end det er en novelle. Det er sikkert ikke stor kunst, men jeg synes teksten i hvert fald kan én ting. Den siger noget om mig og om den måde, jeg fascineres af mine omgivelser.

Novellen handler om mig, en berømt frødukke og en thailandsk pige fra bordellet i stueetagen. Jeg skrev den tilbage i 2014.


img_5227

img_5229

img_5230

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svin i vin - de bedste boller