Verdens letteste chilidip

Græsk salat til sommervejret

Den helt rigtige sommersalat.

En lækker græsk sommersalat.

Jassas, mine venner! Hånden på hjertet. Det her er jo ikke en helt klassisk græsk salat. Men det betyder ikke, at smagen er mindre god. Det afhænger alt sammen af kvaliteten af råvarerne.

Derfor bør du starte med at finde den bedste feta, du kan finde. Jeg var faktisk ganske tilfreds med den fra Princip!, som føres af Føtex-butikkerne. Den er produceret i netop Grækenland, hvorfor den også har ret til kunne bære betegnelsen feta.

Well, jeg skal ikke gøre det her ret kompliceret. For det kan jeg slet ikke selv finde ud af. Du skræller en halv agurk, skærer den i middeltynde skiver. Dernæst skærer du skiver af en god tomat (vent til sommer, for du kan ikke få noget spiseligt herhjemme på denne årstid). Du skærer et halvt rødløg, udbælger nogle friske ærter og hakker en chili. En flok gode oliven lægges over, og så plukker du frisk oregano og eller basilikum og hælder den bedste olivenolie, du har råd til, over salaten. Et skvæt citron og et vrid på peberkværnen, og så er du good to go.

Du skal bruge:
Feta
Oliven
Olivenolie
Tomater
Agurk
Friske ærter
Citron
Chili
Basilikum/oregano
Peber

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens letteste chilidip