De gør sig UMAge

Grillet fyldt aubergine

Indrømmet. Frekvensen af mine blogindlæg er reduceret drastisk. Og det undskylder jeg. I hvert fald i det tilfælde, at der skulle sidde et par af jer derude med et ønske om flere af slagsen. Men det skyldes ganske enkelt tidnød. Og at jeg har været nødt til at trække stikket og for første gang, siden jeg blev selvstændig, at jeg har haft brug for at holde rigtig ferie.

Men på facebook var der stor interesse for en opskrift på min grillede, fyldte aubergine, og det forstår jeg godt. For jeg er nemlig selv ret vild med den. 😉

Til grillet fyldt aubergine skal du bruge

1 aubergine

1 chili

Pecorino eller parmesan

Koriander (eller persille)

1-2 tomater alt efter størrelse

God olivenolie

Sådan laver du grillet fyldt aubergine

Først skærer du den i to halvdele inklusive stilken.

Brug herefter en kort kniv til at skære frugtkødet i tern uden at skære igennem skallen. Det er lidt et pillearbejde at få det ud. Du skal heller ikke have det hele ud, men det meste.

Så finthakker du det sammen med chili, tomat og koriander, hvorefter du river pecorino henover og hælder olie på, så det bliver en slags masse.

Fyld det i auberginehalvdelene og drys evt med mere pecorino.

Grill dem i cirka 20-30 minutter i en lukket grill uden direkte varme. Du kan naturligvis også bruge en ovn.

Thats it. Enjoy. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De gør sig UMAge