Hotdog med landsennep og solbærsyltede rødløg

Kebab med kylling – så lækker

kebab kylling

Kebab med kylling

Hvis du ikke er til smørbløde stykker af kyllingebryst krydret med masser af eksotiske krydderier og siden grillet og smidt i fladbrød sammen med en mild creme fraiche-dip og chilisauce samt sprød salat, så kig for Guds skyld væk.  For det er lige, hvad du får her

Find mig her på Insta

Jeg er nemlig selv vild med denne ret, som også er populær hos resten af familien, og nu da grillsæsonen er over os, får jeg lyst til at dele opskriften med jer andre

Her er jeg på Facebook

Først sørger du for at skære dit kyllingebryst eller inderfilet ud i mundrette stykker. Læg dem i en skål og tilfør så olivenolie, presset hvidløg, sumak, chilipulver, allehånde, kardemommekapsler, tørrede bukkehornsblade, korianderfrø, citron eller hvidvinseddike samt salt og peber. Lad stå mindst en time. Ikke i køleskab men ved stuetemperatur, hvis du kun lader det marinere et par timer.

LÆS OGSÅ: Grillet pizza med nduja og zucchini

Sæt det på spyd, som du har gjort våde forinden og grill dem i et par minutter på hver side. De skal være gennemstegte, men ikke tørre.

Salat bruger du efter eget ønske. Jeg har taget tomater og sprød romainesalat. Og meget gerne rødløg.

Dernæst skal du bruge en lækker creme fraiche-dip samt en chilisauce. Klik og se, hvordan du laver dem.

OPSKRIFT: Grillkylling med fennikelsalat

Velbekomme  😋

Til kebab med kylling skal du bruge

600 gram kylling

Marinade

4 spsk olivenolie

2 fed presset hvidløg el 1 tsk hvidløgspulver

1 spsk sumak

2 tsk salt

2 tsk peber

1 tsk chilipulver

2 tsk allehånde

6 grønne kardemommekapsler

1 spsk korianderfrø (pulver)

1 tsk bukkehornsblade (methi)

1 spsk citron eller hvidvinseddike

 

Yoghurtdip: Sådan laver du den

Yoghurt

Mayonnaise

Sennep

Worchestershiresauce

Citron

 

Salat

Romainesalat

Tomat

Peberfrugt

Koriander

 

Chilidip – sådan laver du den

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotdog med landsennep og solbærsyltede rødløg