Kebab med kylling – så lækker

Kebab med kylling
Hvis du ikke er til smørbløde stykker af kyllingebryst krydret med masser af eksotiske krydderier og siden grillet og smidt i fladbrød sammen med en mild creme fraiche-dip og chilisauce samt sprød salat, så kig for Guds skyld væk. For det er lige, hvad du får her
Find mig her på Insta
Jeg er nemlig selv vild med denne ret, som også er populær hos resten af familien, og nu da grillsæsonen er over os, får jeg lyst til at dele opskriften med jer andre
Først sørger du for at skære dit kyllingebryst eller inderfilet ud i mundrette stykker. Læg dem i en skål og tilfør så olivenolie, presset hvidløg, sumak, chilipulver, allehånde, kardemommekapsler, tørrede bukkehornsblade, korianderfrø, citron eller hvidvinseddike samt salt og peber. Lad stå mindst en time. Ikke i køleskab men ved stuetemperatur, hvis du kun lader det marinere et par timer.
LÆS OGSÅ: Grillet pizza med nduja og zucchini
Sæt det på spyd, som du har gjort våde forinden og grill dem i et par minutter på hver side. De skal være gennemstegte, men ikke tørre.
Salat bruger du efter eget ønske. Jeg har taget tomater og sprød romainesalat. Og meget gerne rødløg.
Dernæst skal du bruge en lækker creme fraiche-dip samt en chilisauce. Klik og se, hvordan du laver dem.
OPSKRIFT: Grillkylling med fennikelsalat
Velbekomme 😋
Til kebab med kylling skal du bruge
600 gram kylling
Marinade
4 spsk olivenolie
2 fed presset hvidløg el 1 tsk hvidløgspulver
1 spsk sumak
2 tsk salt
2 tsk peber
1 tsk chilipulver
2 tsk allehånde
6 grønne kardemommekapsler
1 spsk korianderfrø (pulver)
1 tsk bukkehornsblade (methi)
1 spsk citron eller hvidvinseddike
Yoghurtdip: Sådan laver du den
Yoghurt
Mayonnaise
Sennep
Worchestershiresauce
Citron
Salat
Romainesalat
Tomat
Peberfrugt
Koriander
Chilidip – sådan laver du den
Ingen kommentarer endnu