De 11 mest udfordrende ting ved at instagramme

Veggie-kylling med lynstegt grønt


Veggie-kylling med lynstegt grønt

Mange af os forbinder påsken med kyllinger. De er jo så søde, gule og nuttede. Derfor nænner jeg ikke at spise sådan en i disse dage, og derfor har jeg købt noget af det der snydekylling – kaldet Pipfri. Det er vist soyabaseret. Jeg er langt fra vegetar, men det betyder ikke, at holder af masser af kødfri retter. For mig handler det om at finde en balance i sit liv, man selv har det godt med. Skide være så med, hvordan andre synes, man skal gøre.

Hvis du vil prøve denne meget lette, lækre og sunde wokret af, så følger opskriften her.

Sådan laver du veggie-kylling med lynstegt grønt

Varm først presset hvidløg og ingefær op i vegetabilsk olie i cirka 30 sekunder

Steg så de pipfri kyllingestykker i den meget varme olie under konstant omrøring og tilfør soya og sød chilisauce. Tilfør tyndtskårne champignon.

Efter to minutter kommer du peberfrugt, frisk chili, courgette og spidskål i. Lynsteg i et minuts tid og så en lille sjat hvidvinseddike.

Grøntssagerne skal stadig have sprødhed.

Hvis du ikke er vegetar, så tilfør en sjat østerssauce. Det giver en lækker sødme og bund til retten.

Smag til med salt, peber og evt soya, sukker og østerssauce.

Pynt med koriander og server med ris eller bare som det er.

Det skal du bruge til veggie-kylling med lynstegt grønt

1 pakke Pipfri vegetarkylling

1/2 courgette

1 peberfrugt

1 pakke champignon

1 par håndfulde fintstrimlet spidskål

1 chili

2 spsk sød chilisauce

2 spsk soya

1 fed hvidløg

1 lillefinger ingefær

Koriander

1 sjat hvidvinseddike eller limefrugt

Evt østerssauce

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 11 mest udfordrende ting ved at instagramme