Brace: Italieneren der forelskede sig i Danmark

Bloggernødvendighed: 17 ting du næppe vidste om mig

Niklas Roar foodroar

Det er så meget, jeg skal lære om blogging. For eksempel, at der er nogle ting, enhver blogger med respekt for sig selv skal udgive mindst ét indlæg om.

LÆS OGSÅ: De 4 mest asshole-agtige bilisttyper

Den slags implicitte krav agter jeg ingenlunde at sidde overhørig. Så derfor kommer her en …

Bloggernødvendighed: 17 ting du næppe vidste om mig

 1. Jeg er sandsynligvis en af landets dårligste til at læse en arbejdstegning. Det der med at omsætte billederne til det konkrete Ikea-skab eller en sofa kræver min totale opmærksomhed, og ofte gør jeg det forkert. Til gengæld bliver jeg ualmindeligt hidsig, når det mislykkes, og jeg kan godt finde på at kaste med ting.
 2. Jeg hader så inderligt, hvis nogen vil røre mig i ansigtet.LÆS OGSÅ: 9 umulige ting når man er far til en pige
 3. Jeg lider af kroniske nakkeproblemer. Det er noget med en nerve mellem femte og sjette nakkehvirvel, og jeg kan for eksempel ikke sidde med en tablet, lige som jeg er nødt til at bruge en skærmløfter, når jeg arbejder. Det betyder også, at jeg er nødt til hele tiden at lave forskellige ergonomiske træk, når jeg for eksempel træner. Det er altid fedt at ligne en idiot nede i fitnesscenteret.
 4. Jeg bliver ekstremt let rørt og er typen, der ofte er nødt til at kigge væk fra tv-skærmen, når jeg ser film, hvis ikke tårerne skal trille ned af mine kinder (og lad for guds skyld være med at tørre dem væk jf. punkt 2).LÆS OGSÅ: 11 uhyggelige ting du ikke vidste om gluten
 5. Jeg ejer ikke evnen til at organisere mit liv og arbejdsliv. Det der med at lægge langsigtede planer, fungerer ikke for mig. Heller ikke når jeg laver mad. Jeg kan ikke forestille mig noget værre end at lave en ugeplan for min aftensmad. Jeg følger det gamle italienske madråd om at gå på markedet hver dag. Prøv at se på det ligesom sex. Chancen for at du tænder mere på spontanitet end planlagte knald i særlige tidsrum er sikker ganske stor – ugeplaner er ikke befordrende for passionen. Det samme gælder maden. Spis hvad du føler for, når du føler for det. Og lad i øvrigt være med at snacke uden for hovedmåltiderne …

 6. Før jeg blev journalist, var jeg sikker på, at jeg skulle være musiker. Min far var musiker, og min bror er musiker. Jeg spillede guitar nærmest hele tiden, da jeg var yngre, men af en eller anden grund turde jeg aldrig for alvor at finde ud af, om jeg havde det, der skulle til. Jeg fortryder somme tider.

 7. Da jeg var barn, ville jeg enten være pilot, gartner, fodboldspiller eller diplomat.LÆS OGSÅ: 11 grunde til at tage ja-hatten på over Distortion
 8. Mit yndlingsdyr er en skildpadde. Sød, godmodig, tålmodig. Jeg har haft tre af slagsen gennem tiden. Den ene måtte afleveres i en Næstved Zoo, fordi den var på vej til at blive en meter lang og veje 100 kilo. Det sagde dyrehandleren intet om.

  Min gamle skildpadde Sartre. En afrikansk sporeskildpadde, der kunne blive enorm.

 9. Jeg bruger vist størstedelen af min disponible indkomst på madvarer. Men til gengæld bruger jeg meget få penge på udstyr. Mit mantra er indhold over udtryk.
 10. Jeg rejser aldrig nogen steder uden at have medbragt mindst en strøget skjorte per aften, jeg er der. Fik jeg sagt, at jeg inderligt hader at stryge. Kun en ting hader jeg mere end at stryge: Nemlig at folde nystrøgne skjorter sammen og pakke dem ned.LÆS OGSÅ: 12 morsomme madmisforståelser
 11. Langt størstedelen af mine venner, er venner jeg har haft siden folkeskolen.

  Venner

  Venner fra folkeskolen. Fotograferet foran folkeskolen i forstaden.

 12. Jeg har en meget lav kvalmetærskel, og jeg mister let appetitten, hvis folk taler om sygdomme og fækalier, eller hvis jeg er i selskab med folk, der spiser meget grimt eller lugter.
 13. Jeg hænger overraskende sjældent ud med andre journalister. Måske fordi vi er sådan et selvsmagende folkefærd. Ofte underholdende og gode til at lytte, men selvretfærdige, egocentriske og med skarpe albuer. Min gamle ven Erkan her, er dog en særdeles flink og tilbagelænet fyr.

  LÆS OGSÅ: 15 typer jeg helst vil undgå på flyrejsen
 14. Jeg kan ikke sove, hvis ikke jeg spiser noget, lige inden jeg går i seng.
 15. Jeg har siden barndommen drømt om at eje en Jaguar XJ6 eller XJ12 fra 70’erne. Jeg synes, det er en af de smukkeste biler, der nogensinde er bygget. Man kan sagtens købe en sådan for menneskepenge, men jeg har ingen garage, jeg har ingen opbakning til projektet hjemmefra, og frem for alt så kan jeg intet andet end at skifte et batteri eller et hjul på en bil, og med den britiske bilbyggekvalitet fra den tid in mente, så skal man regne med at tilbringe mere tid i værkstedet end på vejene.

  jaguar xj6

  (Foto: wikicommons)

 16. Når mine børn en dag er flyttet hjemmefra, håber jeg på at kunne tilbringe godt halvdelen af året i Italien eller Spanien og leve af at skrive bøger og artikler. Hvis altså ikke jeg allerede er pensioneret til den tid …
 17. Jeg hader at flyve. Jeg gør det ret ofte, og jeg har endda været rejseredaktør, men helt grundlæggende bliver jeg bange under turbulens, og hver eneste gang tænker jeg på, hvordan det bliver for mine børn at vokse op uden deres far. Omvendt elsker jeg fly, og jeg elsker at være i Københavns Lufthavn, og jeg elsker at kigge ud af vinduet og se på skyer eller landskabet under mig. Lad os kalde flyrejser for et had/kærlighedsforhold.

LÆS OGSÅ: 9 uforglemmelige madscener fra filmens verden

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brace: Italieneren der forelskede sig i Danmark