Det er fandeme for vildt

Hjælp! Hvilket profilbillede skal jeg bruge?

Niklas Roar

Billede 1

Profilbilleder til blog og sociale medier

Guderne skal vide, at jeg har gang i mange ting på en gang. Jeg ved snart ikke, hvor jeg skal starte. Jo, måske vil jeg gerne minde om, at jeg ønsker mig tid i julegave – for eksempel en 5-6 timer mere i døgnet. At være blogger, journalist, gymnasielærer, ægtemand og far på en gang kræver faktisk sin mand. Især når man som mig gerne vil gøre det alt sammen så godt som muligt.

Følg mig på insta

Senest har jeg startet et samarbejde med madfotografen Eris Huang, som lige er flyttet hertil fra London, og den anden dag var hun på besøg for at tage billeder af blandt andet en pastaret og en særlig pizza.

Nu hun alligevel var i min lejlighed, bad jeg hende også om at tage et par portrætfotos, som jeg kan bruge til eksempelvis Facebook eller til en pressemeddelelse. Men jeg er meget i tvivl om, hvilket der fungerer bedst. Og derfor vil jeg bede jer om hjælp, kære læsere.

LÆS OGSÅ: Grillet pizza med nduja og zucchini

Det er vist de færreste af os, der kan finde ud af at se på os selv. Den slags gør andre så meget bedre.

Så altså. Tag meget gerne et kig på dette lille udvalg og lad mig høre, hvilket du foretrækker. Det ville betyde meget for mig.

Tusind tak <3 Jeg glæder mig til at vise jer hendes madbilleder.

Billederne kommer herunder

Niklas Roar Foodroar

Billede 2

Niklas Roar foodroar

Billede 3

Niklas Roar foodroar

Billede 4

Niklas Roar foodroar

Billede 5

Niklas Roar foodroar

Billede 6

Niklas Roar foodroar

Billede 7

Niklas Roar foodroar

Billede 8

Niklas Roar foodroar

Billede 9

9 kommentarer

 • Sanne

  2,6,7 eller 8

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Helt klar nr. 5 eller 7

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niklas Foodroar

   Det lader til, at nummer 7 scorer højt. Også på min facebookside. Tak for hjælpen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitt

  Billede 7. Eller 8. Den blå farve på trøjen er god til dine øjne og giver en god kontrast til omgivelserne.
  Selvom skjorten klæder dig 😊😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niklas Foodroar

   Dejligt at høre. Nummer 7 er bestemt i overvejelserne. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Nr 9

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 9 og 7 hepper jeg på – de er uformelle, med et glimt i øjet og signalere stadig ‘top pro’ – brandgode shots generelt 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niklas Foodroar

   Tusind tak. Måske jeg skulle vælge nummer 9 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er fandeme for vildt