Breaking: Jeg er blevet dommer


Thi kendes for ret … (Collage: jesroger.dk)
Ja, jeg er sgu blevet dommer, godtfolk.
Og nej, jeg kommer hverken til at svinge hammeren i Københavns Byret, næste gang du sidder på anklagebænken for at have ranet en cykel en våd nat foran 7-eleven eller for den sags skyld, når dit syvmandshold spiller Old Boys-kamp i Valby Idrætspark.
jeg er derimod blevet dommer for noget, der bliver mindst lige så sjovt. Jeg er nemlig blevet udvalgt til at være dommer i Årets Vildtret 2018.

Fra Årets Vildtret 2016 (Foto: Søren Gammelmark)
Det er i store træk en konkurrence, der har til formål at sætte fokus på vildt, som den danske natur heldigvis er så rigt udstyret med. Vi taler med andre ord harer, dådyr, ænder og fasaner.
LÆS OGSÅ: Da jeg gik ned med stress
For som det er nu, er det alt for svært for forbrugerne at få fat i vildt. Det handler nemlig om convenience. De fleste af os handler i et supermarked, men der er udvalget af vildtkød enten ikke-eksisterende eller i bedste fald sparsomt. Derfor vil vi arbejde for, at denne enestående del af den danske madkultur får større udbredelse. Og det kan den, hvis de danske forbrugere fremover får lettere adgang til vild gennem charcuterivarer, færdigretter og måltidskasser.

(Foto: Søren Gammelmark)
Der dystes således i …
Tre kategorier af vildtretter

(Foto: Søren Gammelmark)
Om produktprisen for vildt
Du kan stadig nå at deltage i Produktprisen For Vildt, som er en del af kokkekonkurrencen Årets Vildtret. Du kan deltage med så mange produkter og retter, som du ønsker, i én eller flere kategorier.

(Foto: Søren Gammelmark)

(Foto: Søren Gammelmark)
Med mig i dommerpanelet sidder desuden:
Tidligere chefkonsulent i Mad, Måltider & Ernæring i Landbrug & Fødevarer
Chefkonsulent, PhD, Future Farmning. SEGES
Ingen kommentarer endnu