Overraskende DNA-test: Kan du gætte min oprindelse?

Få en topkok hjem i dit eget køkken


kok2

Japansk private dining-oplevelse med GOMA.

chefmade-reklame

Kender I det der, når man bare ved, at et koncept er fedt ved bare at høre om det?

Sådan et har jeg lige fået serveret (ja, undskyld udtrykket) af ChefMade, der i al sin vidunderlige enkelhed går ud på at bringe en restaurantoplevelse hjem i de intime rammer i din helt egen bolig.

ChefMade er således en slags platform for den international voksende trend med ‘private dining‘, hvor man fra lækre restauranter kan booke en kok, der kommer ud og laver fantastisk mad i dit køkken, mens du i stedet bare kan koncentrere dig om at være vært, drikke vin og have det sjovt.

Madhuset Substans

Madhuset Substans.

Jeg har faktisk selv prøvet noget lignende to gange. Fra begge sider. Og derfor kan jeg bare konstatere, at konceptet holder hele vejen.

SE BARE I DENNE FEDE VIDEO

En af de fedeste oplevelser, jeg selv har haft som wannabe-kok, var således dengang en gammel studiekammerat skrev til mig for at høre, om jeg ikke ville komme ud til Lyngby og lave mad til hans kone og hendes fem veninder i anledning af hendes 40-års fødselsdag.

kok1

Jeg kunne ikke stå for hans salgstale eller tanken om at servicere seks dejlige damer, og jeg sagde ja, hvorefter jeg havde frit menuvalg.

Det var en surprisefest, og jeg havde endda også studeret et par år sammen med hans søde kone.

LÆS OGSÅ: Beef Aloo: Pakistansk oksekødsfest – og du er inviteret

Jeg serverede en tapasmenu over en hel aften, og jeg tør godt afsløre, at jeg havde travlt. Men samspillet mellem gæsterne og jeg var helt utroligt. Den intime oplevelse i at skulle lave mad i en andens køkken, mens jeg samtidig skulle charmere pigerne, så godt jeg kunne, og at stå model til de rosende ord fra gæsterne, ville jeg gøre alt for at genopleve. For jeg ved, at de havde en fest. Og jeg fik lov at være en del af det.

Her en smuk ret fra Komfur.

Her en smuk ret fra Komfur.

Ligeledes kendte min ven to kokke, der skyldte ham en tjeneste, og han kom så forbi en pinsedag i min lejlighed, hvor vi sad syv fyre på min tagterrasse og blev vartet op med en vindunderlig menu med hele svineriet, mens vi kiggede ud over København og følte os som konger for en aften. Og det er lige det, man ikke skal glemme. Man får lov at blive vartet op i sit eget hjem.

Det er altså noget ganske andet end at være på restaurant.

LÆS OGSÅ: Tre toprestauranter du skal besøge i Rom

En topkok fra en af Chefmades restauranter kommer hjem til dig.

En topkok fra en af Chefmades restauranter kommer hjem til dig.

Klasserestauranter

Men i modsætning til min egen indsats i Lyngby, så er der hos Chefmade skruet gevaldigt op for den gastronomiske formåen. For her er der ikke tale om halvstuderede røvere med en kniv og et forklæde, men derimod fremragende kokke, der kan deres kram til fingerspidserne.

Vi taler kokke fra restauranter som Kokkeriet, Nabo, Damindra, Pasfall, René Mammen og NT Nordic Dining. Og mange mange flere. Jeg tør næsten love, at der er en kok til enhver smag.

Der er også mulighed for eksempelvis en pizza-event eller en oplevelse med mad lavet over bål.

kok3

Hos Gourmensch ved Jakob Nusbaum får du en udendørs og ganske særlig madoplevelse i dine egne omgivelser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overraskende DNA-test: Kan du gætte min oprindelse?