Dommen: Hvad kan den så, Tivolis nye Food Hall?

Oksehaleragout – og en assistent der gav mig problemer

Min assistent ilena Moss nåede kun at være i mit køkken i ganske kort tid.

Min assistent Ilena Moss nåede kun at være i mit køkken i ganske kort tid.

Lad mig lige starte med at få noget på det rene. Det var ikke min skyld, at der pludselig stod en ung kvinde i min lejlighed. Lige så lidt var det min skyld, at hun stod foran mig kun iført bh og stringtrusse. Ikke sådan rigtigt min skyld i hvert fald.

Men det endte med at føre et par problemer med sig.

Lad os nu tage den fra begyndelsen. Fra før den unge kvinde dukkede op.

Min gamle ven er fotograf på Forlaget Benjamin, hvor han fotograferer alt fra mad, boligopstillinger, tøj og modeller. En dag ringede han og spurgte, om han ikke måtte låne min lejlighed til et shoot, da jeg er så heldig at bo et lækkert lyst sted med god udsigt.

Jeg er selvstændig, og mange dage arbejder jeg hjemmefra. Det gjorde jeg også den dag, hvor min ven ankom sammen med en sød stylist og en pige, der ikke blot var model, men også psykologistuderende (meget vigtigt for tyngden i min historie …). Fotoserien skulle laves til det nu hedengangne drengerøvsmagasin M!.

Optagelserne gik i gang, mens jeg prøvede at koncentrere mig om mine opgaver. Jeg noterede mig NÆSTEN ikke, at hun skiftede lingeri nogle gange, og jeg sværger, at jeg NÆSTEN ikke kiggede. De havde jo deres arbejde. Jeg havde mit.

Man de de var ved at være færdige, kom opportunisten frem i mig, og jeg spurgte, om jeg ikke lige måtte lave et par optagelser af pigen, som kunne bruges i en af de her små madvideoer, jeg lavede med min iPhone til Facebook.

Det ville hun heldigvis gerne, og vi lavede blandt andet en lille ting, hvor hun kom ind med en stor peberkværn. Intet lummert der.

Nogle dage efter klippede jeg det så sammen med en film, hvor jeg lavede en ret så vellsmagende oksehaleragout. Og resultatet? Well, det blev åbenbart så populært på Facebook, at avisen MetroXpress lavede en artikel om mit projekt.

Men behøver jeg at sige, at ikke alle var tilfredse? I hvert fald ikke min bedre halvdel. Heller ikke selv om hun i mine upartiske øjne ser endnu mere lækker ud i cirka samme outfit som den unge model. Det tog noget tid at bløde den episode op.

Jeg prøvede blandt andet at forklare, at ethvert italiensk tv-show med (manglende) respekt for sig selv har besøg af mindst en velina eller flere veline, som er de her letpåklædte superlækre showpiger, der skal få mænd til ikke at zappe væk (Berlusconi opfandt dem i øvrigt ikke, men hans ejerskab af tv-stationer skabte ham et helt videokrati, som han i den grad udnyttede, da han blev ministerpræsident. Mange kritikere mener, at han ikke blot fordummede befolkningen, men også satte kvindesynet 20 år tilbage).

Hun var ikke imponeret.

Det var jo altså ikke min mening at skabe problemer. Jeg ville bare kombinere to af de ting, jeg holder mest af i verden, Mad og smukke kvinder.

Jeg er dog nu blevet klog af skade, og jeg har højt og helligt lovet, at jeg aldrig får en letpåklædt køkkenassistent igen.

Undskyld.

Resultatet? Se det her i min Facebookvideo.

Opskriften på min oksehaleragout? Jamen, fremgangsmåden ser du i videoen foroven. Ingredienserne forneden.

Du skal bruge
Oksehaler (1 kg)
Flåede tomater (400g)
Gulerødder (2 store)
Løg (1 stort)
Bladselleri (to stængler)
Rødvin (1 stort glas)
Timian
Rosmarin
Enebær
Sort peber
Salt

 

2 kommentarer

 • Heidi

  Hahahaha 😂 Jeg kan lige se det for mig 😉 Dig,som står der og smug kigger på hende i al hemmelighed 😉😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niklas

   Haha, jeg var en sand gentleman. 😀 Gjorde mit bedste for at passe mit arbejde. Men den slags er ikke altid nok 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dommen: Hvad kan den så, Tivolis nye Food Hall?